Tidigare under vintern 2014 och våren 2015 har DoT/Wonderland anordnat flertalet workshops och möten mellan folk av alla åldrar. För de allra minsta har vi vid två tillfällen haft Barnveckor på Örebro Teater.

Dessa tillfällen har inneburit att Örebro Teater har fyllts med hundratals – både teckenspråkiga och icke-teckenspråkiga – barn som aldrig tidigare har möts. Tillsammans har vi ägnat oss oss åt workshops, samtal, gemensamt skapande, ansiktsmålning och teater –  allt under temat ”Alice i Underlandet”.

Förra veckan blev det dags att samla dessa barn en sista gång för ett stort gemensamt teaparty! Där blev det dans, lekar och ett stort teaparty med frukt och godis åt alla. Kanske fälldes en och annan en tår när det blev dags att skiljas åt (se bilder).

Nu blickar vi framåt mot ICS2015 (18-21 november) och avslutningseventet som äger rum under vecka 47. Följ oss på Facebook, Instagram och wonderland.orebrolansteater.se för att få veta det senaste om detta.

___________________________
Dela denna sida: