DoT har en övergripande styrgrupp, en styrgrupp för forskningen och en arbetsgrupp. Arbetsgruppen kommer att variera i storlek under projektets gång. Wonderland är en del av det DoT-projekt som du kan läsa om på dot.orebrolansteater.se.

Kontaktpersoner för DoT är Petra Weckström (petra.weckstrom@lansteatern.se) samt projektassistent Susanne Andersson (susanne.andersson@lansteatern.se). Kontaktpersoner för Wonderland är Casper Lund (casper.lund@lansteatern.se) och Alexandra Royal (alexandra.royal@lansteatern.se).

petra_a

Petra Weckström

Jag är VD på Örebro Länsteater och projektansvarig för DoT. Jag är bland annat utbildad dramapedagog och har tidigare jobbat på Riksteatern med främst barn och ungdomsteater.

Jag kan lite svenskt teckenspråk, gillar att åka skidor och busa med mina barn. Jag tror att ingenting är omöjligt om vi bara vågar hjälpas åt.


Josette Bushell-Mingo

Josette Bushell-Mingo är konstnärlig ledare för Riksteaterns Tyst Teater och curator för Wonderland.


Alexandra Royal

Jag heter Alexandra Royal och är i grunden gymnasielärare som brinner för kultur, ungdomar och kaffe. Jag älskar fortfarande mitt jobb som lärare och har min ena fot kvar där, men med den andra foten vill jag gärna sätta på något nytt för att utvidgas och utvecklas. Den foten har nu hamnat på projektet Wonderland och jag lovar att vi kommer att lämna fotavtryck! Wonderland, här kommer vi!


Casper Lund

Hej! Mitt namn är Casper Lund. Självutnämnd mästare på äppelkakor.

Det ska bli kul att utforska det oförutsägbara tillsammans med de andra i projektet. Min roll blir att göra det omöjliga möjligt. Det ser jag fram emot!


Daniel Andersson

En västkustbo som flyttade till Örebro för några år sedan. Jag har en blandad bakgrund inom mediaproduktion och kommunikation. Tidigare har jag bland annat jobbat på Örebro länsteater i samband med Fame Visukalen, vilket ju var startskottet för DoT-projektet. Detta gör det förstås extra roligt att få komma tillbaka och få jobba med detta!


Amina Ouahid

Hej! Här kommer en glad tjej som brinner för kultur, scenkonst och att inspirera människor i alla ålder att tro på att se möjligheten att människor kan! Jag jobbar på Riksteaterns Tyst Teater i Stockholm som konstnärlig assistent. Jag har bott här i Örebro i tre år och har varit med föreställningen Fame Visukalen som skådespelare. Jag tror absolut på projektet Wonderland som en nyckel till utveckling för Örebro som stad. Wonderland skapar möten mellan människor som kan leda till förändring, därför känner jag mig hedrad och glad över att jag får vara en del av projektet!


Susanne Andersson

Jag är projektassistent och kontaktperson i projektet DoT på Örebro länsteater och jobbar med att förmedla frågor och information. Vem är jag? Jag är uppväxt i Örebro, teckenspråkig och älskar inspirationer och har nästan alltid idéer/tankar samtidigt är jag en noggrann, aktiv person som gillar ordning och reda! Förutom att brinna för kultur och konst så finns det andra saker i mitt liv som jag får energi från. Min familj, vara ute och jogga i den ljuva skogen/staden eller besöka sevärdheter i Sverige och världen.


Sara Larsson

Jag heter Sara Larson och har arbetat som Teckenspråks och dövblindtolk sedan 2003. För två år sedan fick jag chansen att via mitt jobb på Tolkcentralen ÖLL vara en av tolkarna till skådespelarna under repetitionstiden av FAME-Visukalen. Eftersom teater, musik, träning, konstnärligt och kreativt skapande är områden jag tycker mycket om så trivdes jag verkligen i uppdraget. Nu ser jag på nytt fram emot att i tolkning få vara en del i och följa det som utmynnat i projekt Wonderland.


Emma Nordlund

Jag heter Emma Nordlund och har sedan 2003 arbetat som teckenspråkstolk i Örebro. Jag gillar kultur! Dans, konst och stickning! Sa jag stickning?

Jag var precis som Sara med och tolkade under Fame-produktionen och det gav mersmak. Att få vara en del av arbetet i Wonderland känns som en rolig och spännande utmaning.

___________________________
Dela denna sida: