Riksteaterns Tyst Teater fyller 45 år i år. Därför blir det en workshopsturné under hösten 2015 som en del av födelsedagsfirandet.

Tyst Teater kommer att ha ett konstnärligt team med specialinbjudna gäster. Med unik kunskap och kompetens om scenkonst, Tyst Teater och svenskt teckenspråk kommer teamet att leda workshopparna!

Firandet kommer att genomföras på olika sätt i olika städer. Tillsammans med olika aktörer i utvalda städer kommer bland annat seminarier och Wonderland-inspirerade workshop att ordnas. Du får uppleva oväntade möten. Det blir en riktig fest!

Firandet kommer att genomföras i manifestationer, arbete med barn och föräldrar, seminarier, play readings, dans och mycket mer!

Fira 45 års scenkonst och kreativitet med Tyst Teater genom att:

  • Uppleva scenkonst
  • Lära dig mer om storytelling för småbarn
  • Släpp loss din kreativitet med inspiration av Wonderland
  • Delta i seminarier
  • Ta del av Tyst Teaters historia och dövhistoria

Workshopsturnén är till alla som vill fira 45 år tillsammans med Tyst Teater!
Främst är turnén till för alla teckenspråkiga, barn, unga, pensionärer och alla däremellan. Turnégruppen vill träffa både dövföreningar och teaterföreningar, från Umeå i norr till Malmö i söder.

FINALSHOW

Turnéns sista dagar blir i Örebro där Tyst Teater kommer att storslaget fira med en finalshow tillsammans med Wonderland!

Läs mer här:
tystteater.riksteatern.se/tystteater45-workshop/

Vill du arrangera födelsedagsfirandet för Tyst Teater i din stad?
tystteater.riksteatern.se/tystteater45-arrangera/

___________________________
Dela denna sida: