Wonderland-bloggen - ny design 2015

Just nu vårstädar vi lite varstans och uppdaterar Wonderland-bloggen till version tre. Framför allt märks en ljusare design och tydligare layout som fungerar bättre på både dator- och mobilskärmar. Tanken är att göra det lättare både för er och oss att navigera runt på sajten.

Här kan ni hålla koll på vad vi har för workshops, vilka som deltar, vad som händer med Wonderland framöver samt hur ni får kontakt med oss. Några grundprinciper:

  • I sidofältet kan ni välja att visa poster om/av specifika grupper. Vill du hålla koll på vilka som Brandkåren har mött? Klicka på deras namn i sidomenyn! Eller välj att enbart visa nyheter.
  • I sidofältet hittar du även länkar till DoT på Facebook och Instagram. Följ oss för att lättare se vad vi har för oss!
  • Under ”Workshops/grupper” kan du få kortfattad information de grupper som hittills har tackat ja till att vara delaktiga i Wonderland.
  • Under ”Workshopturné” kan du läsa om den workshopturné som Riksteaterns Tyst Teater gör i samband med dess 45-årsfirande.
  • Slutligen hittar du numera mer information om DoT/Wonderland på bloggen än tidigare. Denna finner du under ”Vad är Wonderland?” och ”Vad är DoT?”. Kontakta oss om du är intresserad av att delta eller har ytterligare frågor!

Varmt välkommen till den nya Wonderland-bloggen!

___________________________
Dela denna sida: