INSPIRATION? NYA PERSPEKTIV? UTVECKLING?

Wonderland – en del av DoT – förvandlar Örebro till en magisk värld med hemliga trädgårdar, gömd konst, kulturella tea- parties, installationer, nattlig dans och fyrverkerier på ljusan dag. Wonderland bjuder på oväntade möten mellan dig och andra människor. Kom precis som du är!

Projektet DoT (Delaktighet och Teater) är ett treårigt regionalt utvecklingsprojekt som bland annat har som syfte att förändra attityder och öka förståelse mellan människor och mellan verksamheter i Örebros län. Det vill vi göra genom bland annat Wonderland!

Vi vet att möten mellan människor är en förutsättning för förändring. Det kan uppfattas som en utopi men vi är övertygade om att det är genom att våga mötas som vi kan göra skillnad. Vi ska mötas genom workshops, samtal, konst och interaktiva övningar och behöver dig!

  • Är du nyfiken? Känner du dig modig? Välkommen till Wonderlands prova-på-workshop på Örebro Länsteater den 8 maj kl 13.00-16.00.
  • Vi kan också träffas, så att vi får berätta om oss och projektet.
  • Tackar du ja, då kan du förvänta dig spännande möten med andra människor.
  • Vi kommer tillsammans med er överens om hur många gånger och i vilken form vi ska träffas.
  • Vi förbereder och leder träffarna under hösten 2014.

Målet är att du ska ha mött några nya människor, packat med dig nya kunskaper, erfarenheter och perspektiv i bagaget och deltagit i att skapa Wonderland!

Skulle du vilja riva barriärer och göra samhället öppnare, där fler får plats och känner sig delaktiga? Visst skulle det vara fantastiskt att medverka till att tolerans och olikheter är självklart?

Missa inte chansen! Anmäl ditt intresse genom mail till dot@lansteatern.se senast 6 maj 2014.

Vi ses!

Kolla gärna på http://dot.orebrolansteater.se

___________________________
Dela denna sida: