Kulturcollege beskriver själva sin första workshop:

 ”Vi gick hem med en glad känsla i kroppen och ser fram emot nästa möte på torsdag igen.”

Vi var mycket förväntansfulla och lite pirriga i magen när vi gick till Wonderland första gången. Vi träffade de två busschaufförer som skulle delta i workshopen tillsammans med oss. Vi hälsade på varandra och det kändes bra direkt. Vi har aldrig träffat en busschaufför utanför en buss innan. De hade sina arbetskläder på sig. Vi arbetade med temat tid och fick en förståelse för hur stressigt det ibland kan vara att vara busschaufför. Vi fick föreställa oss vad vi skulle göra om tiden inte fanns utan vi var helt fria att göra vad vi ville. Vi ville resa jorden runt, dansa, filma, sjunga, skriva dikter, spela fiol och umgås med djur. Vi hade en underbart möte med Wonderland och vi skrattade så vi fick ont i käkarna. Vi gick hem med en glad känsla i kroppen och ser fram emot nästa möte på torsdag igen.

___________________________
Dela denna sida: