Den 13 aug bjöd Örebro länsteater in till pressträff för att presentera repertoaren för hösten 2014 och våren 2015.

Wonderland – ett visuellt landskap är inte en föreställning utan ett projekt som kommer att pågå under 2014-2015 med en avslutande och visuell manifestation våren 2015 och curator ärJosette Bushell-Mingo. Projektledaren Alexandra berättade om Wonderland som är inspirerad av Alice i Underlandet, om varför det blev just Wonderland, hur och vad vi ska jobba med det och vad vi hoppas på att resultatet ska visa år 2015.

Wonderland ser fram emot och tror på förändringen i samhället; att förändra attityder och öka förståelse mellan människor och mellan verksamheter kan leda till ett bättre samhälle.

Kataloger finns vid biljettkassan som man kan hämta om man är nyfiken på de kommande föreställningarna och Wonderland!

Vad är det som nu gör Wonderland mer spännande och intressant?Fler och fler grupper har tackat ja att delta i oväntade möten till hösten och det visar att de är intresserade att vara med och göra samhället till ett bättre samhälle.

Tänkvärt citat:

Citat av Rosalynn Carter: ”Do what you can to show you care about other people, and you will make our world a better place.”

Översätt till svenska: ”Gör vad du kan för att visa att du bryr dig om andra människor, och du kommer att göra vår värld till en bättre plats.”

Skriven av Susanne

___________________________
Dela denna sida: