Rikstolkkonferensen  hålls vart tredje år och besöks av branschfolk från hela landet. På konferensen brukar det vara föreläsningar, olika utställningar som visas upp på olika ställen i hela Sverige och den 12 -13 juni var platsen i Örebro!

Rikstolkkonferensen 2014Susanne, Alexandra och Sara

Det passade jättefint att projektet Wonderland kunde vara med som utställare! 🙂

Vi berättade  om vårt arbete med  Wonderland och det ser ut att fler och fler är nyfikna och vill gärna följa med oss på resan och se hur Wonderland utvecklas till år 2015. Även här på bloggen och Facebook kan man läsa hur Wonderland utvecklas med grupper som ska bildas i hösten,  vad vi gör och allt möjligt.

Rollup

 FlyerRollupen och flyers som jag har jobbat med blev jättefina!

Ha en underbar helg!

Susanne

___________________________
Dela denna sida: